Asker

kammermusikkfestival

20. oktober - 4. november 2018

 

AGDER CAMERATA

 

Randi C. P. Birkeland er utdannet pianist og cellist ved UiA Musikkonservatoriet i Kristiansand. Hun fortsatte cellostudiene ved Santa Cecilia-konservatoriet i Roma, og avsluttet solistutdanning ved Santa Ceciliaakademiet i 2008. Etter studiene arbeidet hun i forskjellige ensembler i Roma, blant annet Roma Sinfonietta, før hun flyttet tilbake til Norge i 2011. Fra 2011 har hun vært vikar i Kristiansand Symfoniorkester. Hun underviser også i cello og klaver ved Kristiansand Kulturskole og er organist i St. Ansgar katolske kirke.

Vincent Kok er fløytist. Han er opprinnelig fra Malaysia, men er nå masterstudent ved Universitetet i Agder. Han er også ansatt som kammermusikkoordinator ved Universitetet i Agder. Han tok sin grunnutdanning ved Yong Siew Toh Conservatory of Music i Singapore. Vincent har orkestererfaring fra mange orkestre, blant annet Singapore Symphony Orchestra, Malaysian Philharmonic Orchestra, Metropolitan Festival Orchestra Singapore og Kristiansand Symfoniorkester.

Olga Rakvåg er en russisk fiolinist som flyttet til Arendal for noen år siden. Hun er utdannet ved den prestisjetunge utdanningsinstitusjonen Moscow State Tchaikovsky Conservatory, og tok for få år tilbake sin andre mastergrad ved Norges musikkhøgskole. Olga har vært prisvinner i flere konkurranser, vært deltaker på internasjonale festivaler og arbeidet både som orkestermusiker og fiolinpedagog. Hun er i dag fiolinlærer og frilansmusiker.

Bjørn Rønnekleiv er utdannet klarinettist ved musikkonservatoriet i Kristiansand. Hans daglige virke er som kulturskolelærer i Kristiansand og Søgne. Der har han oppgaver omfatter ensembleledelse og instrumental undervisning på klarinett og saxofon. I tillegg spiller han i Christianssand Storband og The New Orleans Collective.

Erik Haugan Aasland har brukt mange år på å velte seg i obskur og merkelig pianomusikk. Dette har resultert i en eklektisk og absurd musikksmak, og dessuten kronisk og uhelbredelig pianofili.

Han har bachelor- og mastergrad ved UiA i tillegg til et år Master of Arts-studier på Royal Academy of Music i London. Erik er ettertraktet som kammermusiker og solist, og har dessuten vært engasjert i flere filmproduksjoner både som produsent og musiker. Erik har mottatt Arendal kommunes Innovasjonspris og Aust-Agder fylkeskommunes kulturstipend.

Mer info