OM OSS

Om oss

Asker Kammermusikkfestivals styre:


Kristin Lunde

Øystein Skre

Pia Borgli

Cecilie C. Ødegården

Kortreist, klassisk kvalitetsmusikk!


I år står festivalen i sangens tegn. Jeg har alltid vært glad i Romanser, opera og operette og i år blir festivalen fylt med vakker sang.

Men selvfølgelig byr festivalen på mye annet også. Det er vanskelig å velge, men av nye festival arrangementer kan jeg nevne at vi i samarbeid med Tofte bokhandel byr på stumfilmen The Lodger av Alfred Hitchcocks med levende musikk, Det rød listede musikkinstrumentet kontrabass byr på en kontrabass kvartett på Asker museum.

og kunstmaleren Birgitta Strobel lar seg inspirere av Schubert og maler et blide under konserten i Schulestedet i Holmsbu. Trykk dere inn på programmet for å se hele årets program.

 

Tor Kristian vårt styremedlem i seks år gikk bort i sommer, det var et stort tap for festivalen,vi kommer til å savne ham i lang tid fremover. Hans alltid positive tilstedeværelse og fantastiske historiefortellinger fra Asker.

Men vi har den glede av å presentere sopranen Cecilie Cathrine Ødegården som ny i styret. Vi har allerede på de få månedene hun har vært med,rukket å bli helt avhengige av hennes innsats og inspirasjon. Publikum har tidligere hatt glede av hennes vakre sang under festivalen og i år vil hun også bli å høre på flere konserter.

 

Året i år har jo vært et litt spesielt år for oss alle, så festivalen tok korona restriksjonene på alvor når festivalen ble planlagt, slik at både publikum og utøvere skal føle seg helt trygge på konsertene.

Musikerne og sangerne gleder seg til å kunne stå på scenen, så jeg tror festivalen i år blir preget av en utrolig musikkglede og entusiasme.


Velkommen til konsert!